Wc ontstoppen Leiden

Komt het water in uw wc omhoog, samen met de resten? Nog één keer doortrekken en uw wc overstroomt! Onze riooldeskundigen uit Leiden kunnen snel uw wc ontstoppen met professioneel materiaal. Binnen een dag kan uw woon- of werkcomfort alweer verbeterd zijn! U wilt niet doorlezen, maar ons nu al bellen? U bent van harte welkom!

Vakkundige wc ontstopping: zo doen wij dat!

U verwacht bezoek van uw schoonouders of uw medewerkers zijn hard aan het werk met de productie in uw bedrijf. Krijgt u dan onverwachts last van een blokkade in uw wc? Dit kan ieders dag verpesten! Gelukkig weet onze rioolvakman precies hoe een wc ontstopt moet worden.

 • Hij komt langs, met al het nodige gereedschap in zijn auto.
 • Hij bepaalt welk gereedschap nodig is om uw wc te ontstoppen.
 • Mogelijk moet uw wc eerst gedemonteerd worden.
 • De expert verwijdert de blokkade met een frees, een hogedrukapparaat of met een ontstoppingsveer. Dit is afhankelijk van de aard en de ernst van de blokkade.
 • Optioneel: de expert kan een inspectie uitvoeren als hij een ernstiger rioolprobleem vermoedt. Dit bespreekt hij vooraf met u.
 • Na verwijdering van de blokkade kunt u met PIN betalen.
 • Heeft u nog vragen over de ingreep of over het onderhoud van uw wc? Dan mag u ons nummer altijd intoetsen voor advies.

Wc ontstopping: toch eerst zelf proberen?

U wilt zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem, ook als dat betekent dat u de wc eerst zelf moet ontstoppen. Onze experts kunnen dit ons goed voorstellen. Wel willen we u waarschuwen voor een paar methodes: niet alle middelen zijn namelijk even veilig of milieuvriendelijk.

1. Wc ontstoppen met ontstoppingsveer
Een veer kan zomaar uitschieten en zich door een leiding boren. U kunt de leidingen en uw sanitair er ook ernstig mee bekrassen. Wees dus voorzichtig als u dit gereedschap gebruikt, zeker als u er voor het eerst mee omgaat.

2. Wc ontstoppen met chemisch product
We kunnen helaas weinig goeds zeggen over chemische ontstoppingsmiddelen. Ze zijn namelijk erg slecht voor uw leidingen en het milieu. Bovendien kan een dergelijk middel brandwonden veroorzaken, bijvoorbeeld als het uit uw wc opspat en in uw ogen of op uw huid terechtkomt.

Kosten wc ontstoppen Leiden

Een wc ontstoppen hoeft niet duur te zijn. Wel is de ingreep afhankelijk van de ernst van het probleem. Een blokkade verwijderen kan al binnen een uur, maar als deze door wortelgroei of door een verschoven leiding wordt veroorzaakt, dan wordt het een ander verhaal. Onze expert moet daarom per geval een nieuwe prijs berekenen. Dat doet hij mede aan de hand van de volgende vragen:

 • Waaruit bestaat de blokkade en hoe hardnekkig is deze?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Is er een inspectie nodig, bijvoorbeeld met een rioolcamera?
 • Met welke middelen kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 • Hoeveel werkuren zal de ingreep in beslag nemen?

Professionele wc ontstopping nodig? Bel ons nummer!

In Leiden en omgeving kan iedereen rekenen op deskundige hulp als er problemen zijn met een wc. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te bellen. Onze expert komt dan zo snel mogelijk uw wc ontstoppen. U belt in het weekend en/of op een feestdag? Geen probleem. Wij hebben genoeg riooldeskundigen die u concreet én discreet kunnen helpen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!