Riool verstopt Leiden

Een riolering verstopping in Leiden lossen wij graag voor u op!

Riool verstopt in Leiden en heeft u ook nog last van stank? Bel dan direct met onze rioolvakman uit Leiden voor hulp. Hij kan alle mogelijke problemen met uw riolering oplossen: verstoppingen worden verwijderd en leidingen worden gerepareerd. Dit alles kan al binnen 24 uur, afhankelijk van de ernst van uw probleem. Interesse? Nee, gewoon bellen!

Hoe kunnen verstoppingen in uw riolering ontstaan?

Verstoppingen bij u thuis of op uw werk ontstaan niet zomaar. Hoe ze ontstaan, is een belangrijke vraag, waar de methode van de specialist is hier afhankelijk van. We geven u een paar voorbeelden:

 • Is het riool verstopt door vet? Helaas heeft vet de nare eigenschap om flink te stollen. De expert stuit dan op een massieve vetklomp. Het is lastig om dit zulke klompen te verwijderen, maar zeker niet onmogelijk.
 • Is de riolering verstopt door een gescheurde of verschoven leiding? De resten blijven dan tussen de buizen steken.
 • Is het riool verstopt door vochtige doekjes? Oeps, die horen in de afvalbak!

Riolering verstopt: wat gebruikt de vakman?

Onze rioolvakman kijkt naar wat de verstopping veroorzaakt en of deze goed bereikbaar is. Dit is van belang bij het kiezen van het gereedschap. Al het nodige gereedschap zit in zijn servicewagen, zoals:

 1. Verenmachines
 2. Hogedrukreinigers
 3. Gewone ontstoppingsveren
 4. Detectieapparatuur (voor inspecties)
 5. Handgereedschap (voor o.a. reparaties)
 6. Basisonderdelen voor het sanitair (zoals sifons)
De vakman kiest het juiste gereedschap en gaat dan aan de slag. Stuit hij op ernstige problemen in uw riool, zoals scheuren of breuken in rioolbuizen, dan zal hij zijn werk daarop moeten aanpassen. Uiteraard gaat dit in overleg met u, want voor eventuele reparatiewerkzaamheden zullen ook de kosten aangepast moeten worden.

Riool verstopt: wat zijn de kosten?

Alleen betrouwbare experts rekenen eerlijke prijzen. Dat kunt u bij ons ook verwachten. Hoeveel u betaalt is echter afhankelijk van de oorzaak en de ernst van het probleem. Onze specialist neemt dan ook het volgende in acht bij het bepalen van de kosten:

 • Hoe diep zit de verstopping?
 • Wordt de verstopping veroorzaakt door een defect in de riolering?
 • Is inspectie dus nodig?
 • Zijn er ook reparaties nodig?
 • Met welk gereedschap moet worden gewerkt?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig voor de ingreep?

Zelf uw verstopte riolering behandelen? Kijk uit!

Niet alle bestaande middelen zijn goed voor uw riolering. Gebruikt u een ontstoppingsveer, dan moet u uitkijken dat de veer niets bekrast of doorboort. Gebruikt u chemische middelen om een verstopping te verwijderen? Dit soort producten zijn slecht voor uw leidingen en voor het milieu. Bovendien riskeert u brandwonden bij verkeerd gebruik.

Hulp als uw riolering verstopt is in Leiden?

Voor een verstopt riool kunt u het beste een expert inschakelen, zeker als de verstopping te hardnekkig blijkt. Bel ons nu voor een afspraak en wij sturen een lokale vakman naar uw adres. Hij levert unieke oplossingen op maat: voor elke verstopping en voor elk type riolering!

Riool verstopt in Leiden?

Wij staan 24/7 voor u klaar!